Kitepremiär!!!

Hejsan hoppsan!
Idag var det tydligen min tur att blogga. Fast det kanske är lika bra med tanke på dagens händelser... Så får ni hela, ocensurerade, berättelsen om Lisas första kite-tur på Boracay!
 
Iaf har vi äntligen flyttat från vår bungalow! Kommer varken sakna skrikande tuppar, hundorkestrar, nattliga besök av diverse småkryp eller den svävande sängen. Efter en svettig flytt av vår, tills idag, hatade kiteväska kom vi iaf fram till "Aissatou beach resort" och det tillhörande "Hagabat kite village". Från hotellrummet har vi utsikt över alla kites som alltid ligger redo på tork och raderna med brädor som vi precis utökat med våra två egna! Att vi även har utsikt över palmer, vit strand och turkost hav känns inte så viktigt för tillfället..
Förutom trevligt boende så verkar vi även ha en tendens att dra till oss trevligt sällskap av olika slag:
1. En kanadensisk medelålders man som tydligen jobbar på distans med att rätta vetenskaps-papper. Extremsportsentusiast som älskar att gå runt i korta tajta badshorts. Lånar gärna ut både 16kvm kite och våtskor.
2. Ägaren till vårt hotell. En tysk som älskar oss efter att vi även råkat trilla in på hans steak-house ikväll.
3. En Schweiziskt kite-par som vi länge satt och diskuterade utrustning och kite-tekniker med.
4. En äldre Filippinsk gubbe som gärna gillar att sitta bredvid oss på stranden och då och då försöka konversera genom sitt engelska ordförråd på ca 10 ord!
5. Och en filippinsk dykinstruktör som tydligen är kompis med vår tyske hotellägare vilket resulterar i diverse rabbater...
 
Vi har även kommit i kontakt med några av alla kiteinstruktörer. Dom spådde vind tills i morse,  så vi ställde klockan tidigt (enligt oss) och hoppades på att dom skulle ha rätt! Mycket riktigt blåste det! Men tidiga var vi inte.. Kanadensaren hare redan susat fram på vattnet i sina korta badshorts i ett par timmar när vi satte oss för frukost.
 
Förutom varmt vatten, stadig vind och andra kiteare att studera så var nog morgonens höjdpunkt, iaf i mina och diverse åskådares ögon, Lisas första tur på vattnet!
Hon hade åkt en vända, men hade förlorat lite väl mycket höjd (hamnat för nära stranden), så hon skulle lägga ned kiten till mig så vi kunde göra ett nytt försök längre upp på stranden. Tyvärr råkade det redan befinna sig två solande personer, en fillipinier på moppe och en palm precis på landningsplatsen. Lisa lyckades med att styra undan från både moppedisten och dom solande personerna, men innan jag han få fatt i kiten susade den vidare in i palmen! I morgon bitti ringer klockan 06:30, en timme innan Lisa ska på kurs med en av instruktörerna som råkade stå och se alltihopa...
 
Så medans vi hoppas på fler och starkare vindar, vilka borde komma på måndag enligt instruktörerna, så kan vi numera förutom blek hudfärg och blondt hår även stoltsera med dom rödaste låren och den rödaste pannan på boracay! Ett resultat av att alldeles för länge sitta med låren i solen och titta på sin pojkvän som susar runt på vattnet som i sin tur har en oinsmörjd panna! Jag ska inte glömma det igen mamma!!
 
Håll utkik i bildströmnen till vänster för att få se hur Lisa klarade sig på kursen!
 
/Nisse

Kommentarer
Postat av: Johanna

HEJA LISA!! :D

2013-04-17 @ 21:49:25
URL: http://www.johannanni.blogspot.com
Postat av: Karin Jacobsson

Bäst ni sätter upp varningsflaggor på stranden när Lisa är ute och kitar, hi hi. Härligt att det blåser hos er! Bilderna ser ljuvliga ut!

2013-04-18 @ 11:05:29
Postat av: Andreas

Haha de hade man gärna sett med egna ögon;-) bra jobbat:-P

2013-05-03 @ 12:26:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0