Update!

Vi lever! Det blåser på Boracay och därför får bloggen lida lite. De senaste två dagarna har vi susat fram på det 29 grader varma vattnet tillsammans med ungefär 25 andra kiteare. Oj vad många kanske ni tänker, men när det är högsäsong brukar det tydligen vara minst 200 där ute så det är nog rätt bra att vi är här nu.
Jag har lyckats undvika både palmer och andra kiteare med hjälp av en filippinsk pojke som heter Eric. Han har lärt mig både kryssa och vända. Nisse lär sig en massa coola saker varje dag av en väldigt entusiastisk amerikan vars favoritfras är "right on".
 
 
 
Det börjar bli lite av en vardag här nu. Klockan ringer tidigt (före 7 oftast) så vi hinner utnyttja lågvattnet och vindarna! Lite kiteing, lunch någonstans på andra stranden eller i D'mall (som är ett utomhusshoppingcenter) och sedan en liten tupplur framför något djurprogram på tv innan vi är redo att ta en vända till på vattnet om vindarna tillåter. Middag käkar vi oftast på White Beach, antingen själva eller med några av våra kompisar(se förra inlägget). Vi har börjat umgås väldigt mycket med ett svenskt par som också bor här på hotellet! Dom åker hem till Nyköping om en vecka, för dom har redan rest runt i tre månader.
 
Hittat nemo har vi också gjort! På 11meters djup. Dyka var rätt häftigt faktiskt och vi kanske tar ett certifikat om vi blir uttråkade senare i veckan!
 
/Lisa

Kommentarer
Postat av: Johanna

Det låter som en saga som är för bra för att vara sann i mina öron! Speciellt när man sitter och pluggar på skolan, tittar ut genom fönstret och inser att det ösregnar.
Kramar :)

2013-04-22 @ 16:29:08
URL: http://www.johannanni.blogspot.com
Postat av: Tomas

Ser bra ut med Kite, kanske vi kan få se lite trix på Tjörn till sommaren/Tomas

2013-05-05 @ 21:39:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0