Dykning på Gili-T

Efter några tråkiga vara-sjuk-dagar på Bali hoppade vi på en supersnabb motorbåt och åkte österut. Gili Trawangan heter ön vi nu befinner oss på och det är den bästa platsen hittills! Ön saknar motorfordon så när vi steg i land var det bara att slänga upp våra väskor på första bästa häst-taxi och guppa iväg mot hotellet.
 
Det hotellet var även det det bästa hittills men lite i det dyrare slaget så vi bestämde oss för att flytta till ett budgethotell idag. Vi ångrar oss redan nu när vi sitter här på sängen i rummet som kryllar av myggor & ödlor och har stenhårda kuddar, äckliga täcken och endast kallvatten i duschen. Men vi har både wifi, frukost och AC och betalar inte mer än 100kr natten så vi borde inte klaga. Som pricken över i:et ligger tydligen hotellet 50m från den moské som låter (ungefär som en ko som släpas efter en bil enligt Nisse) alldeles för tidigt på morgonarna. Life is good!
 
Nu till trevligare samtalsämnen! Vi håller på att bli certifierade open water divers!!!! Wohooo! En svensk pojke vid namn Marcus har fått uppdraget att på tre dagar lära oss hur man överlever under ytan. Idag var första dagen och när vi dök vid Shark's point fick vi fick se en massa jättestora coola sköldpaddor!!! Iiiih! Det var så häftigt!!! Tyvärr tyckte jag uppenbarligen att det var lite för häftigt för jag lyckades missa både en och två hajar som simmade förbi (OBS! För oroliga föräldrar & far&morföräldrar, det var en icke-människoätande haj. Bra va!? )
 
Imorgon blir det två dyk till som vi tydligen ska få planera själva. Najs!
Bild på den gulliga hydda vi åt middag i ikväll!
The Gili-T beach! Och japp, jag är fortfarande vit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0